Pompierii au salvat un câine care se afla în apa înghețată a râului Suceava

câine suceava
Sursa: ISU „Bucovina” Suceava / Facebook

Pompierii suceveni au salvat un câine care se afla în apa înghețată a râului Suceava și risca să se înece sau să moară de frig.

ISU „Bucovina” Suceava a primit un apel în dimineața zilei de joi la dispeceratul comun ISU-SAJ, prin care pompierii au fost informați că în apa înghețată a râului Suceava, în aval de podul din cartierul Ițcani, se află un câine.

„Salvatorii s-au deplasat cu o autospecială și o barcă pneumatică, cu care au început acțiunea de salvare. Animalul, speriat, înghețat și slăbit, a fost recuperat și adus, cu barca, la mal.

Ca de obicei, prietenii de la „Casa lui Patrocle” au răspuns apelului nostru, și au preluat câinele. Suntem siguri că patrupedul a rămas pe mâini bune și va primi toate îngrijirile necesare.

Pentru acest lucru, le mulțumim tuturor celor care au contribuit la salvarea bietului animal, de la apelant și echipa de intervenție, la cei care îi vor oferi un adăpost și dragoste!”, a transmis ISU Suceava.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.