Polițistul care l-a filmat pe consilierul unui deputat PSD în timp ce-l amenința s-a trezit cu roțile tăiate la mașină

consilier psd polițist
Sursa: Facebook

Agentul de poliție din Păulești, județul Prahova, care l-a filmat pe consilierul unui deputat PSD în timp ce încerca să îl convingă să nu îl amendeze pentru oprire neregulamentară, pe motiv că are legitimație de la Parlament, s-a ales cu roțile tăiate la mașina personală, relatează mediafax.ro.

Potrivit sursei citate, două roți de la mașina parcată în fața casei sale din Păulești au fost tăiate în noaptea de marți spre miercuri. Anterior, polițistul primise mai multe amenințări.

Poliția face cercetări în acest caz și a reținut deja un tânăr în vârstă de 22 de ani bănuit că a comis fapta.

Ce s-a întâmplat în urmă cu o lună

 

La începutul lunii septembrie, Lucian Rădulescu, consilier pe probleme sportive pentru deputatul PSD Laura Moagher, a încercat să îl intimideze pe polițistul care voia sa îi dea o amendă pentru oprire neregulamentară, spunându-i că el este consilier la Camera Deputaților.

Mai mult, el a înjurat și l-a amenințat pe polițist că ar face bine să nu intre în conflict cu el. I-a trântit legitimația de la Camera Deputaților în mână și i-a vorbit foarte agresiv.

După apariția acestor imagini în spațiul public, deputata PSD Laura Moagher l-a concediat pe consilier.

Polițiștii i-au ridicat permisul de condus și l-au amendat pe Lucian Rădulescu cu 2.875 de lei pentru oprire neregulamentară, adresare de injurii și conducere sub influența alcoolului.

La momentul apariției imaginilor filmate de agentul care l-a amendat, acesta a fost lăudat pe rețele de socializare și în presă pentru că nu a cedat presiunilor venite din partea consilierului și și-a făcut datoria.

„România trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe! Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem”, a comentat și Marian Godină pe rețeaua de socializare Facebook.