PNL spune că l-a dat afară din partid pe primarul care și-a filmat fetița dezbrăcată în timp ce o umilea

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, spune că partidul se dezice de primarul de la Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, care și-a dezbrăcat fetița și a pus-o în genunchi cu fața la perete.

„Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal.

Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit.

Partidul Naţional Liberal nu va accepta niciodată să fie asociat cu violenţa de orice tip, cu atât mai puţin cu cea îndreptată împotriva minorilor, în familie sau în afara ei. Suntem partidul care susţine înăsprirea pedepselor împotriva agresorilor și împotriva actelor de violenţă verbală şi fizică”, a declarat președintele filialei PNL.

Traian Ogâgău se afișează în continuare în campania electorală cu însemnele PNL și susține că este candidat susținut de liberali pentru un nou mandat.

Premierul Ludovic Orban, președintele PNL, a spus că se delimitează de Ogâgău și că nu a văzut filmulețul făcut public și că primarul nu este candidatul liberalilor: „Credeți că eu pot să urmăresc fiecare candidat? Nu e candidatul nostru, e candidat independent”.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.