Piedone e pe primul loc la Primăria Capitelei, într-un sondaj realizat la comanda lui Nicușor Dan

Cristian Popescu Piedone SURSA FOTO: Facebook
Cristian Popescu Piedone SURSA FOTO: Facebook

Un sondaj realizat la comanda lui Nicușor Dan îl arată pe Cristian Popescu Piedone pe primul loc în intențiile de vot pentru Primăria Bucureștiului. Acesta ar obține 40,4%.

Datele au fost prezentate pe pagina de Facebook a primarului.

”Rezultatele unui sondaj pe București comandat de mine și efectuat în perioada 2-9 martie, a transmis Nicușor Dan, cerându-le vizitatorilor să comenteze analiza sociologică.

După Cristian Popescu Piedone, creditat în sondaj cu șansa a doua este Nicușor Dan, cu 39,3%, urmat fiind de Sebastian Burduja, potențial candidat din partea Alianței PSD – PNL.

48,2% dintre respondenți consideră că în momentul de față Municipiul București se îndreaptă într-o direcție bună, în timp de 47,5% consideră că se îndreaptă într-o poziție greșită.

De asemenea, 30,7% dintre cei care au menționat că merg la vot, ar pune ștampila pe lista PSD, pentru Consiliul General al Municipiului București. 27,2% ar vota Alianța Dreapta Unită, iar 17,5% – PNL. Partidul SOS este aproape de intrarea în Consiliul General, având în analiza sociologică 4,5%, în timp ce AUR are mai puțin, 4,1%.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.