Petreceri în grădină: cum să organizezi cele mai frumoase evenimente vara

Pentru a crea atmosferă, decorarea unei petreceri în grădină nu se limitează la agățarea câtorva baloane și ghirlande colorate. Se referă, de asemenea, la alegerea fețelor de masă, a iluminatului și chiar la amenajarea mobilierului de grădină. Deoarece masa este adesea elementul central al unei petreceri în grădină, ai putea la fel de bine să o decorezi pentru plăcerea ochilor invitaților tăi. O față de masă din stofă simplă care se potrivește cu culoarea tacâmurilor, câteva buchete de flori sau un coș cu fructe pentru notă festivă sunt perfecte. Și de asemenea, vei putea decora tot în jurul unor corturi de evenimente sau un pavilion grădină. Iată mai jos câteva sfaturi despre cum să organizezi petreceri în exterior.

Creați un decor „instagramabil”

Sub motto-ul „Do it for the gram” împodobește-ți grădina, terasa și mesele cu câteva elemente decorative frumoase. Oaspeții tăi zâmbesc când intră și fac multe fotografii pentru a le distribui pe rețelele lor sociale și ridică moralul. Toată lumea adoră să facă poze într-o cabină foto.

Alegeți o temă

O temă originală poate oferi rapid petrecerii în grădină ceva în plus. Încurajează-ți oaspeții să îmbrace haine tematice și să aibă muzică, gustări, băuturi și decorațiuni pe măsură. Dacă nu vă plac petrecerile tematice, puteți opta pentru un cod vestimentar.

Muzică bună

Fiecare petrecere depinde în întregime de muzica care se cântă acolo. Asigură-te că există ceva pentru toată lumea și angajează un DJ sau creează-ți propriul playlist de vară. Spotify vă va oferi deja o mulțime de sugestii bune.

Mâncare bună înseamnă dispoziție bună

Optați pentru gustări și mocktail-uri de lux sau pentru mâncăruri mai consistente și băuturi reci. În orice caz, este important să te poți bucura din plin de petrecerea ta fără a fi nevoie să lucrezi tot timpul în bucătărie. De ce să nu rezervi un food truck? Sau să faci un buget suedez?

Alege corturi evenimente sau un pavilion grădină

Pentru a te asigura că invitații sunt feriți de soare sau de o posibilă ploaie este bine să optezi pentru corturi evenimente sau un pavilion grădină. În acest fel te vei asigura că toată lumea se simte bine și confortabil și că nimic nu îți va strica petrecerea. Sunt foarte multe modele de corturi evenimente pe piață și poți chiar să optezi pentru un pavilion grădină pe care să îl montezi și de care să te bucuri mereu.

Invită oamenii cât mai repede

Gândește-te bine la lista ta de invitați și invită-i pe toți cu mult timp înainte și într-un mod original. Uitați de evenimentele Facebook și SMS-urile. Ce zici de o carte poștală nostalgică, ochelari de soare sau o ghirlandă hawaiană pentru a transmite mesajul? O invitație cât mai originală va lăsa o impresie bună, iar oamenii își vor aduce aminte cu drag de această petrecere.

Utilizați la maxim spațiul

Instalați lumini ambientale, creați zone confortabile de relaxare și furnizați pături de lână și un coș de foc pentru a face petrecerea în grădină de neuitat, chiar și după apusul soarelui. Seara, păturile nu sunt doar confortabile, ci și foarte practice.

Planificați activități

Pentru oaspeții cărora le place să fie puțin mai activi, se recomandă să ofere ceva divertisment. Fără piscină? Atunci alege niște jocuri de societate. Este bine ca oaspeții să aibă activități de făcut pentru a nu se plictisi.

Păstrează băuturile la rece

O zi frumoasă de vară se poate transforma rapid într-o căldură insuportabilă. Așa că asigură-te că băuturile tale sunt întotdeauna reci și că oaspeții tăi sunt suficient de umbriți. Ești destul de norocos să ai o piscină în grădină? Petrecere la piscina!

Asigurați locuri suficiente

Pentru că nu tuturor le place să stea în picioare întreaga petrecere. Și o mică pauză după ce dansați ore întregi este uneori mai mult decât binevenită!

Luați în considerare vecinii

Nu-ți lăsa vecinii să stea în cale și anunță-ți petrecerea cu mult timp înainte. Lăsați-vă numărul de telefon pentru a vă putea contacta cu ușurință dacă lucrurile devin puțin prea nebunești. Sau pur și simplu invită-i!