Pesediștii transilvăneni se revoltă: Îi cer lui Dragnea să convoace Comitetul Executiv

liviu dragnea codul de procedură penală
Foto: Pagina de Facebook Liviu Dragnea

Liderii PSD din Transilvania au făcut un apel către președintele PSD, Liviu Dragnea, pentru convocarea de urgență a Comitetului Executiv.

Cu toate că, tradițional, filialele PSD din Transilvania nu sunt tocmai cele mai productive când vine vorba de voturi la alegeri, liderii acestora spun că situația tensionată din interiorul partidului trebuie rezolvată cât mai repede.

Apelul la convocare al CEx a fost făcut din partea a 13 reprezentanţi de organizaţii PSD din Transilvania, printre și Gabriel Zetea, vicepreședintele partidului.

„Am avut în această după amiază o întâlnire cu colegii din PSD din Transilvania. Am discutat câteva ore, fiecare cu argumentele sale, despre direcţia în care trebuie să se îndrepte pe termen scurt şi mediu Partidul Social Democrat. M-am bucurat enorm să văd că părerile coincid în cele mai multe privinţe şi am stabilit că începând de astăzi vom vorbi între noi, membrii PSD din Transilvania, mult mai des şi vom avea poziţii unitare atunci când se va vorbi despre viitorul nostru”, a scris sâmbătă, pe Facebook, Gabriel Zetea, vicepreşedinte PSD şi preşedinte PSD Maramureş.

”Cerem preşedintelui Liviu Dragnea convocarea în cel mai scurt timp posibil a unei şedinţe (sau a câte şedinţe este nevoie) a Comitetului Executiv Naţional pentru a clarifica eventualele nemulţumiri a unor colegi. PSD este un partid democratic unde fiecare are dreptul să îşi exprime liber punctul de vedere dar ne dorim să auzim nemulţumirile în cadrul şedinţelor statutare ale partidului şi nu în mass media”, a adăugat Zetea.

Cu toate că admite că este nevoie de o discuție, Zetea spune că în acest moment nu există o alternativă la Liviu Dragnea, pentru preluarea conducerii partidului.