Orban s-a izolat și a făcut test coronavirus, după ce a stat lângă o persoană infectată

FOTO: Gov.ro
FOTO: Gov.ro

Premierul Ludovic Orban s-a izolat și a făcut test pentru coronavirus. Șeful Guvernului a participat la o emisiune de televiziune alături de o persoană confirmată pozitiv.

„Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeași platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Premierul Ludovic Orban s-a izolat pentru moment.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.