Orașul din România în care un apartament cu 2 camere costă câteva mii de euro

FOTO: ghidulprimariilor.ro
FOTO: ghidulprimariilor.ro

În timp ce, în marile orașe din țară, prețurile la locuințe au crescut considerabil, sunt multe orașe mici în care apartamentele, de exemplu, se vând destul de greu și la prețuri foarte mici.

De curând, pe platforma OLX a fost publicat un anunț de vânzare al unui apartament cu două camere. Proprietarul cere suma de 19.900 de lei pentru locuință, adică undeva în jur de 4000 de euro.

Apartamentul este situat în localitatea Zimnicea, din județul Teleorman. În anunțul său, proprietarul a precizat că apartamentul se află la etajul 4 și nu este mobilat. Viitorul cumpărător trebuie să mai știe că suprafața apartamentului este de 52 de metri pătrați și că este semidecomandat.

În plus, blocul în care se află apartamentul este situat aproape de Judecătoria Zimnicea, aproape de centrul orașului, de spital, dar și de parc. De asemenea, sunt mai multe magazine în apropiere, dar și câteva restaurante.

„Vând apartament cu două camere în Zimnicea, situat lângă Judecătorie. Etajul 4, nu este mobilat. Se ia cu datorie la lumina de 1000 de euro”, se arată în descrierea anunțului de pe platformă.

În orașul Oțelu Roșu, din județul Caraș-Severin, o garsonieră complet renovată se poate achiziționa la prețul de 4000 de euro. De asemenea, în localitatea Vulcan, județul Hunedoara, un apartament cu două camere se vinde cu 6000 de euro. Acesta se află la etajul 9 al unui bloc mai vechi de anul 1977. Suprafața apartamentului, care e decomandat, este de 40 de metri pătrați, potrivit fanatik.ro.

Sursa foto: ghidulprimariilor.ro

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.