O rachetă antigrindină a căzut peste o casă care fusese inundată

Foto: Actualitatea Prahoveană

O parte a acoperișului unei case din comuna prahoveană Sângeru a fost distrusă după ce a fost lovită de o rachetă antigrindină.

Incidentul s-a petrecut la doar câteva ore după ce casa fusese oricum inundată, iar familia care o locuia se întorsese să înceapă reparațiile.

Proprietarul povestește că a auzit o bubuitură puternică și că racheta s-a izbit de un colț al casei, ricoșând apoi într-o magazie, unde a provocat alte daune.

Bărbatul spune că s-a și tăiat în timpul accidentului, fiind transportat cu ambulanța la spital.

Omul care s-a trezit cu racheta antigrindină în casă a chemat un polițist, însă acesta, după constatarea situației, i-a oferit un răspuns sec: “Hai, domn’e, că nu e mare lucru” și a plecat.

Primarul a avut o reacție chiar mai agresivă: “Bă, tu ai autorizație de construcție aici?”

”Domnul viceprimar a zis că pe el nu îl interesează, iar primarul a trecut o singură dată pe stradă. Oamenii se simt părăsiţi aici”, a declarat G.Ț. pentru Actualitatea Prahoveană.

Între timp, ministrul Agriculturii, Petre Daea, se lăuda zilele trecute că rachetele antigrindină l-au apărat pe Papa Francisc în timpul vizitei pe care acesta a făcut-o în România, săptămâna trecută.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.