O mașină a intrat în gardul Ambasadei Rusiei din București. Polițiștii au aflat cine era la volan

O mașină a luat foc lângă Ambasada Rusiei din București. În mașină se afla doar șoferul, care a murit. Din primele cercetări reiese că ar fi fost vorba despre un gest intenționat. De asemenea, la volan ar fi fost Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA (Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor).

Acesta avea probleme grave cu legea. Zilele trecute a fost condamnat, în primă instanță, la peste 15 ani de închisoare. În 2019 a fost reținut fiind acuzat că și-ar fi violat fiica vitregă în urmă cu câțiva ani, iar faptele de care era acuzat s-ar fi săvârșit pe parcursul a 4-5 ani. Plângerea a fost depusă de mama fetei.

Bogdan Drăghici a postat marţi pe Facebook un text de sprijin faţă de ucraineni.

„Şi eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toţi ucraineni, până când se va sfârşi definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire! Pare atât de departe primăvara lui 2019, când mi-am serbat ziua de naştere la Kiev, într-o metropola strălucitoare, populată de oameni fericiţi să savureze o primăvară superbă. Eram acolo cu fiica mea la un turneu de scrimă şi încercam să îmbinăm utilul cu plăcutul, trecând în revistă în timpul liber atractiile turistice ale capitalei Ucrainei”, a scris el.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.