O insulă de lângă Mykonos a fost scoasă la vânzare. Are o suprafață mare, iar prețul este mic din două motive

Tragonisi, o insulă de lângă Mykonos, care are mici peșteri cu ape turcoaz, pe care turiștii cu ambarcațiuni le caută pentru înot și scufundări, a fost scoasă la vânzare.

Are o suprafață de 617 acri și se vinde fie întreagă, fie pe bucăți. Prețul este de 50 de milioane de euro. Insula are un sol stâncos, cu zone abrupte, ascuțite și pietriș alunecos.

Pe stâncile insulei este construită micuța biserică Panagia, unde pe 11 iunie, de ziua Sfinților Barnaba și Bartolomeu, se organizează un festival la care participă doar bărbații.

Cei care caută un loc de evadare ar putea considera că Tragonisi este locul ideal, oferind intimitate, dar rămânând în același timp aproape de atracțiile oferite de Mykonos.

Fiind aproape de Mykonos, Tragonisi beneficiază de o cale rapidă de acces. Potențialii cumpărători pot zbura cu ușurință în Mykonos și apoi pot face o scurtă călătorie cu barca până pe insulă.

În plus, Mykonos oferă diverse facilități, cum ar fi porturile de agrement, facilitând accesul iahturilor la Tragonisi.

Construirea unor clădiri pe insulă va avea nevoie de materiale, forță de muncă calificată sau mentenanță permanentă, iar infrastructura existentă pe Mykonos oferă toate aceste resurse, mai scrie Greek Reporter.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.