O garsonieră cu toaletă „în dulap” a fost scoasă la vânzare la preț de locuință de lux

FOTO: imobiliare.ro/via adevarul.ro
FOTO: imobiliare.ro/via adevarul.ro

O garsonieră de 16 metri pătrați, din Cluj-Napoca, cu toaletă „în dulap”, a fost scoasă la vânzare la 53.000 de euro, potrivit adevarul.ro.

Potrivit anunțului postat pe imobiliare.ro, garsoniera era la parter, într-un bloc construit în anul 1970.

„Vânzare apartament o camera în zona Astoria Centru situat în bloc tip vilă de 3 etaje construit în anul 1970. Apartamentul este situat la etajul parter, are chicinetă, este tip studio și are o suprafață totală de 20 metri pătrați, respectiv 16 metri pătrați suprafață utila.

Apartamentul este contorizat, finisat, parchet, gresie, faianță, geamuri termopan, parțial mobilat și utilat”, scrie în anunț.

Chiar dacă se află în centrul orașului Clujului, garsoniera este departe de a fi o proprietate de lux. Are o bucătărie amenajată într-un colț al camerei, care constă într-o masă, o chiuvetă și o friteuză.

Toaleta a fost amenajată într-un soi de debara și are uși lamelare, care seamănă cu cele ale unui șifonier. Ușile lamelare promit probabil aerisirea toaletei, pentru că nu există fereastră, mai scrie adevarul.ro.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.