O femeie din Constanța a anunțat Poliția după ce a găsit 10.000 de euro pe jos

FOTO: Letti-S/Pixabay.com
FOTO: Letti-S/Pixabay.com

O femeie în vârstă de 55 de ani a alertat Poliția după ce a găsit 10.000 de euro, pe jos, la intrarea într-un magazin din Constanța.

Banii au fost returnați bărbatului care îi pierduse. Acesta descoperise că banii îi lipsesc și a reclamat că suma i-a fost sustrasă.

„În cursul zilei de ieri, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că din borsetă i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani, în timp ce s-ar fi aflat într-un centru comercial situat pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa.

În această dimineaţă, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, de 55 de ani, din satul Piatra, judeţul Constanţa, cu privire la faptul că ieri, în timp ce se afla în acelaşi centru comercial, ar fi găsit suma de 10.000 de euro pe jos, lângă intrarea principală a societăţii comerciale. Femeia s-a deplasat la sediul Secţiei 2, unde s-a întâlnit cu persoana vătămată, banii fiind predaţi în prezenţa poliţiştilor”, a informat IPJ Constanţa.

După ce a găsit banii, femeia a încercat să îi predea la Postul de Poliţie din localitatea sa, dar a fost îndrumată să se adreseze Secţiei 2 de Poliţie din Constanţa.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.