O educatoare își iese din pepeni și urlă la un copil de grădiniță: „Ia uite, fată, cum ne bagă ăștia în pușcărie!”

copii grădiniță
Foto: tolmacho / pixabay.com

O educatoare de la o grădiniță din Ploiești a fost surprinsă într-o înregistrare audio cum țipă la un copil și îl amenință, relatează „Observatorul Prahovean”.

Cadrul didactic întreabă un copil de cine a fost bătut, iar când acesta răspunde „doamna Mirela”, educatoarea îl acuză că minte și începe să urle la el, iar la un moment dat îl amenință cu poliția și îl înjură („autiștii dracu’”).

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, la Grădinița cu Program Prelungit nr. 47 din oraș. Mama copilului agresat verbal a trimis materialul audio directoarei unității, Elvira Soare.

Iată incidentul surprins de înregistrarea audio:

De ce bați copiii? Ți-a făcut cineva, ceva?

Da.

Ce? I-auzi?! I-a făcut cineva, ceva! Ce dragă, ce ți-a făcut? Cine te-a bătut, din clasă?

Doamna Mirela.

I-auzi fată, că l-a bătut doamna Mirela. Ești nebună? Cum să te bată doamna Mirela? Cine te-a bătut, mă? I-auzi, fată, doamna Mirela, ești nebună la cap? Zii, cine te-a bătut, mă? Cine?? Zii ce-ai zis adineauri, te-a bătut doamna Mirela?

Nu…

Chem poliția? Cum poți să minți așa ceva? Ia uite, fată, cum ne bagă ăștia în pușcărie! Autiștii dracu’! A dat doamna Mirela în tine?

Nu…

Și-atunci de ce minți? Da’ nu se poate așa ceva.

Conducerea unității a demarat o anchetă. „Doamna este educatoare la noi în grădiniță din 2015 și niciodată nu a existat vreun conflict. Am primit și eu înregistrarea chiar de la mama acelui băiețel care m-a rugat și să îl transfer pe cel mic la o altă grupă. M-am autosesizat în acest caz și am demarat procedura legală. Întrunim Consiliul de Administrație, iar apoi începe cercetarea disciplinară și va avea loc ancheta. În funcție de rezultat se vor lua măsurile legale în astfel de cauze”, a declarat directoarea grădiniței pentru sursa citată.

Foto: tolmacho / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.