Un elev de clasa a 7-a și-a șantajat profesoara de istorie ca să îi dea o notă mai bună

Liceul cu Program Sportiv din Brașov
Foto: Liceul cu Program Sportiv din Brașov / Facebook

Un elev de clasa a 7-a ce învață la Liceul cu Program Sportiv din Brașov și-a șantajat profesoara de istorie, amenințând-o că dacă nu-i dă o notă mai bună, va posta pe rețelele de socializare poze cu fiica acesteia în ipostaze indecente, relatează Radio România Brașov FM.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă în România.

Profesoara a anunțat poliția și conducerea școlii, iar autoritățile au deschis un dosar penal pentru amenințare.

Elevul a mai creat probleme și în trecut, motiv pentru care a avut 4 la purtare și a fost monitorizat de profesori, însă comportamentul său nu s-a îmbunătățit.

Cercetările în acest dosar sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.