O educatoare a fost reținută de polițiști, după ce ar fi agresat mai mulți copii

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

O educatoare de la o grădiniță din Pitești, în vârstă de 44 de ani, a fost reținută fiind acuzată că ar fi agresat mai mulți copii care erau lăsați în grija ei.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada aprilie-mai a.c., femeia, în calitate de angajată a unei instituții care asigură îngrijirea copiilor până la vârsta de trei ani, ar fi agresat fizic minori pe care îi avea în grijă, informează Poliția Argeș.

Cercetările au pornit după ce părinții au discutat între ei despre agresiuni pe un grup de WhatsApp. Conducerea direcției de creșe a aflat situația și a început o anchetă disciplinară, dar le-a recomandat adulților să facă și o plângere la poliție.

Inițial, educatoarea de 44 de ani a negat că i-ar fi lovit pe copii. Totuși, s-a dovedit că o trântise atat de tare pe fetița de 3 ani pe oliță, incât vasul s-a crăpat, spun polițiștii. Ei au obținut dovezi că femeia i-ar mai fi lovit pe micuți și în alte doua ocazii, cel puțin.

Femeia a fost reținută pentru 8 ore, pe bază de ordonanță. În final, procurorii au decis ca femeia să fie cercetată sub control judiciar.