Noi detalii din crimele de la Caracal. Luiza Melencu ar fi fost chinuită timp de 4 zile

Gheorghe Dincă FOTO: Poliția Română
Gheorghe Dincă FOTO: Poliția Română

Gheorghe Dincă ar fi scris, în celula sa, de mână, cum a comis crimele. Potrivit Digi24, cea mai chinuită a fost Luiza Melencu. Aceasta ar fi fost supusă timp de patru zile unor chinuri groaznice.

Dincă spune că pe Luica Melencu a luat-o la ocazie și i-a propus să-i dea 30 de lei pentru servicii sexuale. După ce fata a refuzat și s-a speriat, a legat-o cu o curea și a lovit-o peste față. Dincă a povestit că a legat-o și la ochi, să nu vadă unde o duce.

În momentul în care a intrat cu mașina în curte, îl aștepta un vecin care îl mai ajuta la treburi prin gospodărie. Acesta a văzut-o pe fată, iar Dincă i-a spus că a luat-o pentru servicii sexuale. Prietenul său, care a fost arestat în urmă cu aproximativ trei săptămâni, i-a cerut să întrețină și el raporturi sexuale.

„În aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Dincă Gheroghe, prin constrângere, au violat-o pe tânăra lipsită de liberate”, a declarat procurorul șef interimar al DIICOT, Georgiana Hosu.

După ce a Dincă a chinuit-o timp de patru zile, Luiza a murit în casa lui Dincă. Dimineață, la prima oră, criminalul s-a enervat că fata se opune și a început să o bată. Acesta le-a spus procurorilor că s-a dus să dea de mâncare la nutrii, iar când s-a întors „fata nu mai mișca, iar mâinile erau moi”.

Apoi a povestit că i-a dat foc fetei în butoi, aruncând peste corp și deșeuri de plastic. Apoi s-a dus în casă și s-a culcat. A doua zi a luat cenușa și oasele calcinate cu un făraș și a aruncat totul la marginea unei păduri. Apoi a luat o cartelă prepay și i-a sunat pe părinții Luizei pentru a-i „liniști”.

Pe 24 iulie a căzut victimă Alexandra Măceșanu, în vârstă de 16 ani. Ca și în cazul Luizei Melencu, Dincă a încercat să-i ofere Alexandrei 50 de lei pentru a întreține relații sexuale. După ce a refuzat, Dincă a legat-o pe bancheta din spate și a dus-o acasă.

A dus-o acasă și a violat-o. A doua zi, Dincă își bea cafeaua în timp ce victima sa era legată de pat. Fata i-a spus că o doar capul și burta și ar avea nevoie de medicamente. Cât timp a plecat, fata a reușit să sune la 112. Cât s-a dus în oraș, Dincă a cumpărat din nou o cartelă pre pay și a apelat-o pe mama Alexandrei și s-a recomandat drept ginerele ei. După ce a încheiat convorbirea le-a dat telefonul unor copii să se joace cu el.

„Am lovit-o destul de tare, căzând jos, lovindu-se cu capul de ciment – dar nu mai aveam control. Am realizat că am omorât-o”, a povestit Dincă, potrivit Digi24. Ca și în cazul Luizei, a ars în butoi și trupul Alexandrei.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.