Naționala României s-a întors acasă. ”Ne-ați făcut de râs!”

Anghel Iordănescu, antrenorul naționalei de fotbal a României (frf.ro)
Anghel Iordănescu, antrenorul naționalei de fotbal a României (frf.ro)

O mână de suporteri supărați au ținut neapărat să întâmpine naționala de fotbal a României la întoarcerea de la turneul final din Franța.

Tricolorii au aterizat târziu în noapte la Aeroportul Henri Coandă din București. Întoarcerea fotbaliștilor români nu a fost una plăcută, mai mulți suporteri reproșându-le evoluțiile slabe de la Euro 2016.

”Ne-ați făcut de râs”, le-au strigat fanii internaționalilor români, care nu au dat nicio declarație la sosirea în țară.

Singurul care a vorbit a fost selecționerul Anghel Iordănescu, aprig criticat, mai ales după eșecul cu Albania, scor 0-1, în urma căruia România a fost eliminată din competiție.

”Eu sunt principalul vinovat. În numele echipei, dar și eu personal, vreau să vă spun că îmi cer scuze în fața suporterilor, a fanilor și a iubitorilor de fotbal din România. Contractul meu se încheie peste câteva zile”, a spus tehnicianul.

În schimb, Răzvan Burleanu, președintele FRF a aruncat vina pe lipsa experienței jucătorilor români.

”Jucătorii noştri în comparaţie cu jucătorii de altădată nu joacă la echipe de top. Nu sunt obişnuiţi cu turneele finale, cu câteva excepţii, nu au trecut pe la turneele finale”, a declarat Burleanu, care a adăugat că s-a gândit deja la câteva nume pentru postul de selecționer al României.

eMAG Revoluția Prețurilor. Reduceri de peste 50% la sute de produse

România este prima echipă națională care a ajuns acasă din Franța. Tricolorii au încheiat competiția cu un singur punct, smuls din meciul cu Elveția, scor 1-1, dar și după câteva dintre cele mai dezamăgitoare prestații din istorie la un turneu final.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: