Munca plătită și cu 8.000 de lei pe lună în România, dar pe care mulți o ocolesc

FOTO: 652234/Pixabay.com
FOTO: 652234/Pixabay.com

În domeniul construcțiilor se caută în continuare angajați, pentru că încă nu sunt ocupate toate posturile. Însă la mare căutare sunt și cei care vor să demoleze construcții. Este o meserie care este foarte bine plătită. Sunt la mare căutare pentru că se demolează multe construcții vechi pentru a le face loc noilor proiecte imobiliare, potrivit Observatornews.ro.

Datele ANOFM arată că sunt vacante mai bine de 2.000 de posturi de muncitor necalificat la demolarea clădirilor. Sunt antreprenori spun că acest tip de forță de muncă este destul de greu de găsit și că au preferat să ia oameni de la zero și să îi califice.

Un muncitor bun în acest domeniu poate câștiga cât în străinătate, aproximativ 8.000 de lei.

Pe listele ANOFM, la nivel național, sunt vacante în jur de 43.000 de locuri de muncă. Persoanele cu studii superioare pot alege din cele 2.722 de locuri de muncă pentru meserii precum inginer în diferite domenii de activitate, programator sau expert contabil.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.