Motorină în loc de benzină la o stație Petrom. Mai multor șoferi li s-au stricat mașinile

benzinărie petrom
Sursa: petrom.ro

Mai mulți șoferi care au alimentat de la o benzinărie Petrom din Baia Mare au avut surpriza neplăcută să li se defecteze mașinile după ce au alimentat cu motorină în loc de benzină, relatează publicația locală emaramureș.ro.

Potrivit sursei citate, la pompa de motorină a curs benzină și invers.

„Cei care ați alimentat ieri benzină la Petrom pe bld. Republicii din Baia Mare, și aveți probleme cu mașina, să știți că ați alimentat motorină. Din cauza unor probleme, rămase un mister încă pentru reprezentanții Petrom, pe pompele de benzină am alimentat motorină. Acuma iar au treabă mecanicii”, a scris unul dintre clienți pe grupul de Facebook „Radare Maramureș”.

„Este vorba de Petrom Bd. Republici NR. 46. În legătură cu articolul cu Petrom cred că sunt una din „victimele” care au alimentat. Am alimentat IERI 12.09.2022 ora 15.18. Benzină, totul ok până să mă întorc acasă în Baia Sprie…La care mașina nu mai se tura. Azi dimineață nu am mai putut porni. Am vorbit cu mecanicul și mâine o duc pe platformă…AM BONUL”, a scris și un cititor al emaramureș.ro.

Potrivit agerpres.ro, Petrom îi așteaptă pe cei care au alimentat la benzinăria respectivă să vină pentru a fi despăgubiți. Clienții trebuie să aibă asupra lor bonurile fiscale și facturile de la service-uri dacă este cazul.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.