Momentul prăbușirii avionului Boeing cu peste 130 de oameni la bord | VIDEO

avion prăbușit china eastern
Sursa: Captură Twitter

O cameră de supraveghere a surprins exact momentul în care avionul Boeing 737-800 al companiei aeriene China Eastern s-a prăbușit în munții din sudul Chinei.

În imagini se vede că aeronava cade vertical.

Potrivit BBC, în avion se aflau 132 de persoane. Aeronava, care zbura între orașele Kunming și Guangzhou, s-a prăbușit în munții din provincia Guangxi și a luat foc.

Sursa citată mai notează că liniile aeriene din China sunt, în general, sigure: ultimul incident aviatic major a avut loc în urmă cu 12 ani. În august 2010, un avion s-a prăbușit în Yichun, iar 42 de oameni au murit.

Avionul se afla în zbor de puțin peste o oră și se apropia de destinația sa în momentul în care s-a prăbușit.

Vă recomandăm și:

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.