Meteorologii tocmai au emis 2 prognoze meteo speciale pentru Capitală. Cum va fi vremea în Ajunul Crăciunului

ploaie ploi
Foto: pexels / pixabay.com

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru municipiul București, valabilă în intervalul 23 decembrie, ora 10 – 25 decembrie, ora 10.

În prima parte a intervalului, până pe 24 decembrie la ora 8, vremea va fi vântoasă, cu rafale în general de 55…65 km/h.

Cerul va avea înnorări temporare și trecător mai ales noaptea se vor semnala precipitații slabe predominant sub formă de ploaie. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 0…1 grade.

Apoi, începând cu 24 decembrie, ora 8, până pe 25 decembrie, la ora 10, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat, cu viteze de 35…45 km/h. Valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice perioadei, astfel temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Foto: Pexels / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.