Marcel Ciolacu e din nou suspect de infecție cu coronavirus

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a intrat din nou în izolare și se va testa pentru COVID-19. Acesta a avut întâlniri cu persoane care ulterior au fost confirmate cu coronavirus. Și secretarul general al PSD, Paul Stănescu, se va testa.

Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu deputat Simona Bucura Oprescu și cu președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, membri ai PSD, ambii diagnosticați cu coronavirus.

Pe 30 septembrie, președintele PSD, Marcel Ciolacu, dar și liderul social-democraților din Olt, Paul Stănescu, au intrat în izolare și s-au testat pentru coronavirus, după ce s-au întâlnit cu șefii filialei din Sălaj, care ulterior au fost confirmați cu COVID-19.

Tiberiu Marc, președintele Consiliului Județean Sălaj, vicepreședintele PSD Zalău și fostul prefect Florin Florian s-au testat pentru coronavirus, iar rezultatele au fost pozitive. Cu toții s-au întâlnit, cu o zi înainte de apariția primelor simptome, cu Marcel Ciolacu, Vasile Dîncu și Paul Stănescu, la un miting electoral în Zalău.

Întâlnirea a avut loc în aer liber, în Amfiteatrul din Parcul Central al municipiului, iar cei prezenţi au respectat măsurile de prevenire împotriva infectării cu virusul COVID-19.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.