„Make a photo” în Sălaj. Dăncilă a fost refuzată la poză de un cetățean

FOTO: Captură video Zalău24
FOTO: Captură video Zalău24

Într-o vizită pe care a făcut-o în județul Sălaj, la Buciumi, Viorica Dăncilă a fost abordată de un bărbat care s-a arătat nemulțumit de modul în care a guvernat PSD până acum. Inițial, gărzile de corp ale Vioricăi Dăncilă au încercat să-l îndepărteze pe bărbat, însă Dăncilă a cerut să vorbească cu el.

Apoi, între cei doi a urmat un dialog:

Cetățeanul: Am înteles că vreți să fiți președinta României. Vreți voturile noastre.
Viorica Dăncilă: Vreau a celor care cred în alt viitor pentru această țară.
Cetățeanul: Și care e viitorul copiilor noștri, dacă dumneavoastră, ați luat bani împrumut aproape în fiecare zi?
Viorica Dăncilă: Ce bani? Cine a luat bani cu împrumut?
Cetățeanul: Guvernul României, condus de dumneavoastră.
Viorica Dăncilă: Guvernul României a adus România la cel mai mic grad de îndatorare. A preluat această guvernare cu un grad de îndatorare de 37,4% din PIB, și acum gradul de îndatorare este de doar 35% din PIB. Cu toate acestea, am luat toate măsurile bune, inclusiv pentru PNDL-urile cu care s-au construit această școală (n.r.: noua scoala din Buciumi).

Apoi Viorica Dăncilă a tăiat discuția spunându-i bărbatului: „Am înțeles că vreți să facem o poză”. Însă răspunsul cetățeanului a fost ferm: „Nu, nu m-ați convins”.

„Make a photo?” – a fost întrebarea pe care premierul Viorica Dăncilă i-a adresat-o omologului său croat, Andrej Plenković, la finalul declarațiilor comune de presă susținute la Palatul Victoria.

 

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.