Joburi la RDS & RCS în 56 de orașe. Angajații care iau peste 4.000 de lei net / lună

joburi la rcs rds angajări la rds rcs locuri de muncă la rcs rds locuri de muncă rcs & rds angajări rcs rds angajări rcs rds locuri de muncă rcs&rds rcs rds joburi rcs rds
Foto: adevarul.ro

Compania RDS & RCS (DIGI) face angajări în această perioadă în 56 de localități din țară.

Sunt libere posturile:

– manipulant / scanare echipamente
– consultant servicii clienți (spaniolă/italiană/engleză)
– operator rețele – instalări, service, construcție rețea
– suport tehnic telecomunicații
– inginer topograf
– responsabil achiziții – aprovizionare
– responsabil acorduri, avize, autorizații
– reprezentant vânzări business
– bucătar
– tehnician emisie MCR
– inspector SSM-SU
– operator programări instalări
– specialist reclamații business
– inginer field 3G/4G
– consultant servicii clienți

Locurile de muncă sunt disponibile în localitățile:

Alba Iulia
Alexandria
Arad
Bacău
Baia Mare
Baia Sprie
Bistrița
Botoșani
Brăila
Brașov
București
Buzău
Călărași
Cluj-Napoca
Codlea
Constanța
Craiova
Deva
Dorohoi
Drobeta Turnu Severin
Făgăraș
Focșani
Galați
Gherla
Giurgiu
Hunedoara
Iași
Medgidia
Mediaș
Mioveni
Năvodari
Onești
Oradea
Oravița
Piatra Neamț
Pitești
Ploiești
Rădăuți
Râmnicu-Vâlcea
Reghin
Reșița
Roman
Satu-Mare
Sebeș
Sibiu
Sighetu Marmației
Șimleu Silvaniei
Slatina
Suceava
Târgoviște
Târgu Jiu
Târgu Neamț
Timișoara
Târgu-Mureș
Turda
Zalău

Acestor localități li se adaugă și județul Ilfov.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți găsi aici și aici.

Ce salarii sunt la Digi

Potrivit undelucram.ro, un reprezentant de vânzări angajat full time la Bacău, cu o experiență în domeniu de 13 ani, câștiga în februarie 2020 un salariu lunar net de 3.000 de lei și un comision din vânzări de 1.000 de lei pe lună. Prin urmare, veniturile sale lunare ajungeau la 4.000 de lei net.

Un jonctor (tehnician) de fibră angajat full time la Timișoara, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în noiembrie 2019 un salariu lunar net de 4.000 de lei pe lună și un bonus de 500 de lei lunar.

Un coordonator pentru servicii cu clienții angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 5.000 de lei.

Un supervizor angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 4.000 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei lunar, un comision din vânzări de 4.000 de lei pe lună și alte bonusuri pe an de 1.200 de lei.

Un tehnician de fibră optică angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei și un bonus de 1.000 de lei pe an.

Un inginer de telecomunicații angajat full time la Oradea, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în aprilie 2020 un salariu lunar net de 3.700 de lei.

Un angajat pe postul de suport tehnic nivel 1, full time, din Timișoara, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în mai 2020 un salariu lunar net de 3.200 de lei.

Un tehnician de rețele de telecomunicații și calculatoare angajat full time la București, cu 10 ani de experiență în domeniu, câștiga în noiembrie 2019 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Un operator call center angajat full time la Craiova, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în iunie 2020 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un tehnician de telecomunicații angajat full time la Focșani, cu o experiență în domeniu de 20 de ani, câștiga în iunie 2020 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un tehnician service angajat full time la Galați, cu o experiență în domeniu de 11 ani, câștiga în mai 2020 un salariu lunar net de 2.400 de lei.

Un operator frontline angajat full time la Iași, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în aprilie 2020 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un operator de introducere, validare și prelucrare a datelor, angajat full time la Brașov, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în martie 2020 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un casier – asistent comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în martie 2020 un salariu lunar net de 2.400 de lei, un bonus de 200 de lei lunar și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un operator de rețele de telecomunicații angajat full time în Baia Mare, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în februarie 2020 un salariu lunar net de 2.500 de lei.

Un operator de rețele de telecomunicații angajat full time la Satu Mare, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 2.800 de lei.

Un casier încasator angajat full time în Oradea, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 2.600 de lei.

Un specialist în reclamații angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 11 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 2.700 de lei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.