Locuri de muncă în Anglia pentru cupluri

FOTO: E. Dichtl/Pixabay.com
FOTO: E. Dichtl/Pixabay.com

O companie de recrutare este în căutare de personal pentru posturi de îngrijitori, infirmieri și asistenți medicali în Anglia.

Firma spune că locurile de muncă sunt stabile și pe perioadă nedeterminată. Printre altele, se cere cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional.

De asemenea, nu se cere obligatoriu experiență în domeniul îngrijirii de persoane, dar reprezintă un avantaj „dacă ați avut grijă de cineva chiar și din familie”. Prin urmare, ar fi indicat să treceți acest lucru în CV-ul dumneavoastră. Nu se solicită obligatoriu calificare pentru infirmieri sau îngrijitori.

Firma de recrutare spune că vă ajută să vă întocmiți CV-ul într-un „mod profesionist” și să vă faceți dosarul de angajare. De asemenea, primiți asistență pe toată durata procesului de angajare, cât și după angajare.

Contractele sunt full time și se pot efectua ore suplimentare. Se oferă 28 de zile de concediu de odihnă plătite pe an.

Detalii legate de salariu și cazare găsiți LA ACEST LINK.

Tot pe eJobs mai este un anunț pentru cei care vor să lucreze în Anglia ca asistenți sau infirmieri. Se cere experiență profesională sau nonprofesională (familială) în domeniul îngrijirii de bătrâni sau persoane cu handicap. De asemenea, cursurile în domeniu constituie un avantaj.

Firma de recrutare se angajează să facă și un training complet astfel încât să fii „pe deplin pregătit să lucrezi în sectorul medical britanic”.

Se oferă cazare în cadrul azilului pe o perioadă limitată de trei luni. Apoi, firma de recrutare spune că se oferă să vă găsească cazare permanentă.

Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.