Dedeman angajează masiv. Ce salarii sunt și câți bani se fac din bacșișuri

angajări dedeman 2019 joburi la dedeman recrutare angajări la dedeman angajări dedeman locuri de muncă dedeman angajări locuri de muncă dedeman joburi locuri de muncă la dedeman joburi dedeman
Magazin Dedeman. Foto: dedeman.ro

Locuri de muncă Dedeman. Compania Dedeman desfășoară în această perioadă o amplă campanie de angajări în numeroase orașe din țară.

În total, Dedeman angajează în 22 de orașe, pe poziții foarte diverse, de la vânzători și casieri la paznici și stivuitoriști.

AICI puteți afla mai multe informații și puteți aplica.

Locuri de muncă Dedeman – Se fac angajări în orașele:

– Arad
– Bacău
– Bârlad
– Bistrița Năsăud
– Botoșani
– Brașov
– București
– Buzău
– Cluj-Napoca
– Constanța
– Craiova
– Focșani
– Huși
– Oradea
– Ploiești
– Roman
– Satu Mare
– Slatina
– Târgu Mureș
– Timișoara
– Tulcea
– Vaslui

AICI puteți afla mai multe informații și puteți aplica.

Locuri de muncă Dedeman – Sunt libere următoarele posturi:

– casier
– dispecer monitorizare
– reprezentant vânzări
– consultant vânzări
– referent suport clienți
– stivuitorist
– referent informații clienți
– coordonator transport marfă
– consultant vânzări proiecte
– tehnician service și închirieri scule
– agent de securitate incintă
– consultant vânzări perdele
– consultant vânzări-raion instalați termice
– pilot
– programator

AICI puteți afla mai multe informații și puteți aplica.

Locuri de muncă Dedeman – Descrierea jobului de consultant vânzări:

– Consiliază clienții în scopul satisfacerii nevoilor acestora și atingerii obiectivelor postului
– Recepționează marfa din cadrul raionului
– Așază și expune marfa conform procedurilor interne
– Se implică activ în activitățile de promoție desfășurate în cadrul magazinului
– Respectă și aplică principiile de vânzare învățate în cadrul training-urilor

Locuri de muncă Dedeman – Ce se oferă:

– Pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masă, bonus de performanță)
– Training-uri de vânzări și produse
– Posibilitatea dezvoltării în carieră

Locuri de muncă Dedeman – Ce salarii sunt la Dedeman

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro, un vânzător angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în mai 2018 un salariu lunar net de 2.600 de lei plus tichete de masă de 300 de lei pe lună. De asemenea, el primea și tichete de vacanță.

Un consultant vânzări angajat în Drobeta Turnu Severin, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 1.700 de lei, la care se adăugau un bonus de 400 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un consilier de vânzări angajat în Pitești, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei plus tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un consilier de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în septembrie 2017 un salariu lunar net de 1.600 de lei.

Un consultant de vânzări angajat full time în Satu Mare, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 1.400 de lei, bonusuri de 300 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Locuri de muncă Dedeman – Câți bani se fac din bacșișuri

Un șef de raion angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 2.600 de lei.

Un consilier de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un agent angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iunie 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un agent livrator angajat full time în București în anul 2016, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga un salariu de 1.800 de lei net pe lună, un bonus de 300 de lei pe lună, tichete de masă de 188 de lei pe lună și bacșișuri de 500 de lei pe lună.

Mare campanie de recrutări la Fan Courier, în 28 de orașe. Ce salarii se câștigă

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.