Localnicii dintr-un sat au fost păcăliți de un politician că „se dă pământ gratis” și au început să împart terenul public

FOTO: freephotocc/Pixabay.com
FOTO: freephotocc/Pixabay.com

Localnicii dintr-un sat al comunei Tigveni, județul Argeș, au ocupa ocupat mai multe parcele de pământ care aparțin de domeniului public și au început să se ia la bătaie pentru că nu se înțelegeau cum să împartă terenul. Totul a început de la o informație falsă lansată de un politician care va candida la alegerile locale.

Acesta le-ar fi promis oamenilor din zonă terenuri pe care să-și construiască casă, iar aceștia au crezut că trebuie deja să-și împartă terenul.

Instituția Prefectului din județul Argeș a transmis că zeci de persoane au fost înşelate cu informaţii false că în localitate se va da pământ gratuit. Când au auzit un asemenea lucru, mulţi oameni au început să îşi împartă o zonă din localitate. Chiar au împrejmuit viitoarele posibile proprietăţi, la mica înţelegere, fără criterii legale.

Unul dintre membrii unei familii i-a spus prefectului că și-a ales un teren între doi brazi pentru că și-a dorit o casă la umbră.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.