Liviu Dragnea va participa la ”Micul Dejun cu Rugăciune Națională”, alături de Donald Trump

Liviu Dragnea. Foto: Partidul Social Democrat
Liviu Dragnea. Foto: Partidul Social Democrat

Cu toate că România nu are buget, iar parlamentarii PSD fug care încotro în ultima vreme, Liviu Dragnea va merge la Washington, în perioada 5-8 februarie.

”Liviu Dragnea, preşedintele PSD, dă o nouă lovitură pe plan internaţional. Liderul social-democrat a fost invitat la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington“, se arată într-un mesaj al PSD Teleorman, organizația ”de casă” a lui Liviu Dragnea.

”La acest eveniment va fi prezent şi preşedintele SUA Donald Trump, iar Liviu Dragnea va fi oaspetele liderului de la Casa Albă în perioada 5-8 februarie“, transmite PSD Teleorman.

National Prayer Breakfast, care se ține la Hilton International Balroom, în Washington, atrage anual peste 3.500 de invitați din peste 100 de țări.

Evenitmenul este găzduit de membri ai Congresului american și este organizat sub umbrela unei organizații creștine, The Fellowship Foundation.

Scopul său este de a facilita discuții și a întări relații între polticieni și oameni de afaceri.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.