Liviu Dragnea, încurajat de fani: „Chiar dacă te arestează, venim și te scoatem”

liviu dragnea craiova
Foto: Captură Digi24

Liviu Dragnea a făcut o baie de mulțime vineri, 12 aprilie, la Craiova, la mitingul PSD unde social-democrații și-au prezentat candidații la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Ulterior, el a urcat pe scenă și le-a spus manifestanților prezenți că cineva din public l-a încurajat spunându-i că, și dacă va fi arestat, să stea liniștit deoarece susținătorii lui vor veni să-l scoată din pușcărie.

„Ăsta este partidul pe care Iohannis și clica lui vrea să îl distrugă. Am trecut acum printre voi și mulți mi-ați spus, așa cum mi se spune peste tot pe unde merg, „Liviule, nu te lăsa”. Mi-a mai zis cineva, tot aici, „Chiar dacă te arestează, să nu renunți, că venim și te scoatem de-acolo””, a declarat Liviu Dragnea în fața zecilor de mii de susținători prezenți.

Apoi, el a vorbit despre planurile sale, pe care speră să le pună în practică dacă nu va fi arestat. El a dezvăluit că vrea să se căsătorească cu partenera sa, Irina, și le-a cerut Olguței Vasilescu și lui Claudiu Manda (senator PSD) să le fie nași.

„Claudiu este un tânăr la care eu țin foarte mult. Un om care are experiență, un om care are curaj, un om care e patriot, și un om care mai are un merit: a convins-o pe Olguța să se mărite cu el. Îi iubesc pe amândoi, și dacă cumva, să nu se supere Irina, dacă o să mă lase ăștia în pace, și o să fie ce-o să fie, aici în fața oltenilor, îi rog să ne fie nași”, a spus Liviu Dragnea.