Liviu Dragnea îl face hoț pe Klaus Iohannis: ”A avut 9 dosare penale”

liviu dragnea
Liviu Dragnea. Foto: Youtube

După ce președintele Klaus Iohannis l-a numit infractor pe Liviu Dragnea, liderul PSD și al treilea om în stat a reacționat dur, într-o conferință de presă de la Camera Deputaților: A avut 9 dosare penale!

Liviu Dragnea l-a acuzat pe președintele României că este ”întors cu cheia” de ”statul paralel”.

”Preşedintele nostru poate fi considerat un infractor. El e infractorul care s-a cocoţat în cea mai înaltă funcţie“, a spus Dragnea, răspunzându-i liderului de la Cotroceni, care a lansat un atac dur la președintele Camerei Deputaților în urmă cu două zile.

„Am văzut un om în panică, nervos și iritat, dar în panică. Vedem un președinte panicat pentru că vede cum se destramă sistemul odios care l-a protejat atâția ani. Vede cum se strânge funia în jurul parului”, a spus Dragnea, care l-a numit pe Klaus Iohannis un președinte ”fake”.

”Şi acum să vedem cine e mincinosul. Spunea că nu a avut dosar penal. Nu a avut unul, ci nouă, care au fost clasate. Un lucru este cert. Iohannis a ştiut despre ele, mai ales despre unul dintre ele, pentru că s-a clasat de către Lazăr. Ne-a minţit Iohannis în legătură cu faptul că nu a fost cercetat penal aşa cum ne-a minţit şi Augustin Lazăr când s-a arătat mirat de protocoalele cu SRI, când chiar el a semnat unul”, a mai spus președintele PSD.

https://greatnews.ro/iohannis-infractorul-dragnea-progreseaza-in-domeniul-fake-news/