Liviu Dragnea către un jurnalist: „Vii după mine la baie?”

liviu dragnea alex dima baie
Foto: Captură EurActiv

Iritat de întrebările reporterului Alex Dima de la postul de televiziune Pro TV, liderul PSD Liviu Dragnea l-a întrebat pe acesta dacă vine după el la baie.

Întreaga scenă a fost surprinsă de EurActiv.

„Aveți un sentiment de mustrare pentru că promisiunile electorale nu au fost îndeplinite până acum?”, l-a întrebat reporterul pe liderul PSD.

„Așa se fac interviurile, vii după mine la baie?”, a replicat enervat Liviu Dragnea, deși acesta intra într-o sală a Parlamentului, nu într-o toaletă.

„Cum adică?”, l-a întrebat uimit jurnalistul ProTV.

„Merg la baie, merg la baie”, a repetat apoi Liviu Dragnea de vreo 5-6 ori.

„Deci eu v-am întrebat dacă aveți un sentiment de regret pentru că o mulțime de promisiuni din campania electorală sunt nerealizate”, i-a replicat Alex Dima, însă nu a primit un răspuns de la șeful PSD.

Un episod similar s-a petrecut în octombrie 2018, când Liviu Dragnea a fost enervat de un jurnalist de la Antena 3 care îl filma.

”Hai în baie, puiule. Hai în baie că îți ies poze ca lumea”, i-a spus el.

Episodul de anul trecut:

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.