Lider PNL, despre o femeie gravidă care nu credea în COVID și a murit din cauza infecției: „Dumnezeu mai dă și cu parul”

FOTO: Eduard Boz/Facebook
FOTO: Eduard Boz/Facebook

Liderul Organizației Municipale a PNL Iași, Eduard Boz, a fost criticat pe Facebook după ce a distribuit un articol referitor la o femeie gravidă din Arad, care nu credea în coronavirus și a murit din cauza infecției, potrivit G4Media.ro. Criticile au venit în urma postării care însoțește știrea: „Se pare ca Dumnezeu mai da și cu parul”.

După ce mai mulți cititori l-au criticat a venit cu câteva completări: „P.S: Nu nu poate fi vorba de nici o satisfactie cand citesti sau distribui un astfel de articol. Dar consider ca vremea mesajelor soft a trecut. Nerespectarea normelor de siguranta poate conduce la moarte, poate inchide companii, poate suspenda activitatea scolilor, a gradinitelor etc.

P.P.S.: de cand a inceput criza COVID parintii mei si-au vazut nepotii de maxim 3-4 ori (si atunci in situatii in care nu am avut de ales). Au afectiuni care ii fac vulnerabili in fata acestui virus. Cam cum credeti ca vor fi postările mele daca eu incerc sa-mi protejez parintii cu pretul bucuriei de a-si tine nepotii in brate, de a se juca cu ei, în schimb ar putea oricand, sa ia virusul de la unul care se increde in tot felul de teorii descreierate?!”

Edard Boz este de profesie avocat, iar potrivit Ziarului de Iași, în pandemie, acesta a comercializat măști printr-o firmă înființată de curând. Potrivit reporteris.ro, prin aceeași societate a semnat și contracte de sute de mii de lei pentru întocmirea de studii de fezabilitate în vederea conectării la rețeaua de gaz metan a unor localități din mediul rural, multe conduse de primari PNL.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.