Klaus Iohannis a descoperit corupția: ”O boală care ține captivi milioane de români în sărăcie”

scrisoare deschisă către klaus iohannis
Foto: Facebook

Președintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj vehement împotriva corupției, cu ocazia zilei internaționale anticorupție.

După ce l-a indicat în repetate rânduri pe președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, drept infractor, precizând că premierul Viorica Dăncilă este doar o marionetă a acestuia, președintele României a transmis un mesaj în care critică dur fenomenul corupției.

Corupția nu este, însă, ceva nou pentru români.

”Corupția macină democrația și ține captivi milioane de oameni în sărăcie. Corupția înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, școli fără condiții, administrație blocată .România nu va putea progresa la adevărata sa capacitate până ce nu vom reuși să învingem acest flagel”, a transmis Klaus Iohannis într-un apel postat pe pagina sa de Facebook.

”Susțin continuarea luptei anticorupție pentru o Românie sănătoasă și rămân alături tuturor magistraților care duc această bătălie, cu mult curaj, zi de zi. Cinstea și integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societății noastre. Stă în puterea noastră! Un NU hotărât corupției trebuie să devină dintr-un slogan, un mod de a fi!”, a fost mesajul președintelui Iohannis.

https://www.facebook.com/klausiohannis/videos/2278660838835201/