Joburi la Lidl în 19 orașe. Vânzătorii care iau peste 3.000 de lei net / lună

joburi la lidl locuri de muncă la lidl joburi lidl locuri de muncă angajări lidl angajări locuri de muncă lidl joburi
Foto: lidl.ro

Compania Lidl face angajări în această perioadă în 19 orașe din țară, pe poziții foarte diverse, de la vânzători și lucrători în depozit la manageri.

Sunt disponibile următoarele locuri de muncă:

– lucrător în depozit
– vânzător
– ajutor de vânzător
– asistent manager de magazin
– manager proiect construcții
– manager de logistică
– adjunct manager de magazin
– manager de magazin
– HR admin specialist
– relații cu clienții part-time (4 ore)
– specialist compliance etichete alimentare
– șef de vânzări regional
– analist contracte de achiziții
– manager de grupă de pregătire marfă
– analist de achiziții
– analist de baze de date
– specialist IT

Joburile sunt în orașele:

– Baia Mare
– Balotești, județul Ilfov
– Bistrița
– Brașov
– București
– Câmpulung Muscel
– Galați
– Iernut, județul Mureș
– Oradea
– Orșova
– Ploiești
– Roman
– Satu Mare
– Slobozia
– Târgoviște
– Timișoara
– Tulcea
– Vatra Dornei, județul Suceava
– Voluntari

Ce se oferă:

– plan de școlarizare personalizat și un trainer
– majorări salariale garantate anual
– tichete de masă de 15 lei
– tichete cadou cu diverse ocazii
– sporuri salariale, bonusuri și prime ocazionale
– asigurare medicală privată și asigurare de accidente
– pachete avantajoase de asigurare medicală pentru membrii familiei
– zile de concediu în plus în funcție de vechimea în Lidl

Aici puteți aplica și puteți afla mai multe informații despre aceste joburi.

Ce salarii sunt la Lidl

Potrivit site-ului undelucram.ro, unii vânzători, în special cei cu experiență, ajung să câștige salarii foarte bune, de peste 3.000 de lei.

Un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Un vânzător angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2020 venituri nete de 4.016 lei.

Un vânzător angajat în Drobeta-Turnu-Severin, cu o experiență de mai puțin de un an, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.400 de lei și tichete de masă de 315 lei lunar.

Un vânzător angajat full time în Pașcani, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 3.150 de lei și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iunie 2020 un salariu lunar net de 2.655 de lei, un bonus de 1.200 de lei pe an, tichete de masă de 300 de lei pe lună și alte bonusuri de 1.000 de lei pe an.

Un casier și lucrător comercial angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 2.050 de lei.

Un stivuitorist angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 11 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 2.800 de lei.

Un manager de achiziții angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 16.000 de lei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.