Joburi la Lidl în 17 orașe. Vânzătorii care iau și 4.000 de lei net pe lună

joburi la lidl locuri de muncă la lidl joburi lidl locuri de muncă angajări lidl angajări locuri de muncă lidl joburi
Locuri de muncă la Lidl. Foto: lidl.ro

Joburi la Lidl. Lanțul de hipermarketuri face angajări în această perioadă în 17 orașe din România, pe poziții extrem de diverse.

Unii vânzători cu experiență ajung să câștige foarte bine, obținând salarii și de 4.000 de lei, potrivit informațiilor publicate de foști și actuali angajați ai hipermarketului pe undelucram.ro.

Joburi la Lidl disponibile în această perioadă:

 

– vânzător
– asistent manager
– manager grupă pregătire marfă pentru depozit
– controlor stocuri depozit

Aceste joburi la Lidl sunt în orașele:

 

– Avrig
– Baia Mare
– Cluj-Napoca
– Făgăraș
– Iernut
– Mediaș
– Năsăud
– Negrești-Oaș (județul Satu Mare)
– Odorheiu Secuiesc
– Sfântu Gheorghe
– Satu Mare
– Sibiu
– Sighișoara
– Șelimbăr (județul Sibiu)
– Târgu Mureș
– Victoria (județul Brașov)
– Zalău

Ce se oferă:

 

– majorări salariale garantate anual
– tichete de masă de 15 lei bonul
– sporuri salariale
– bonusuri și prime ocazionale
– tichete cadou oferite cu diferite ocazii
– asigurare medicală privată
– pachete de asigurare medicală pentru membrii familiei
– asigurare de accidente
– zile de concediu în plus în funcție de vechimea în Lidl

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți găsi aici.

Joburi la Lidl – Ce salarii sunt

 

Potrivit undelucram.ro, un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net 4.100 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un analist de achiziții angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 5.540 de lei, un bonus de 1.000 de lei pe an și tichete de masă de 280 de lei pe lună.

Un casier angajat full time, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 2.500 de lei.

Ce salarii au vânzătorii Lidl

 

Un vânzător angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un asistent manager angajat full time în Oltenița, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în august 2019 un salariu de 2.500 de lei net.

Un casier comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un casier și lucrător comercial angajat part time în București, cu o experiență în domeniu de 1 an, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 1.000 de lei și tichete de masă de 15 lei tichetul.

Un casier gestionar angajat part time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 1.000 de lei.

Ce salarii sunt la Lidl

 

Un lucrător comercial / vânzător angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 2.190 de lei, bonusuri de 600 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un lucrător comercial angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 1.800 de lei, un bonus de 150 de lei pe lună și tichete de masă de 320 de lei pe lună.

Un manipulant de marfă angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Locuri de muncă la Dedeman în 8 orașe

Un asistent șef de magazin angajat full time în Sfântu Gheorghe, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.500 de lei, un bonus de 1.000 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei.

Un vânzător angajat full time în Drobeta Turnu Severin, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.400 de lei și tichete de masă de 315 lei lunar.

Joburi la Lidl – Ce salarii câștigă managerii

 

Un asistent manager angajat full time în Roman, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei, plus tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un manager de magazin angajat full time în Onești, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga în februarie 2019 un salariu lunar net de 4.200 de lei, tichete de masă de 300 de lei lunar și alte bonusuri de 700 de lei pe lună.

Un manager adjunct angajat full time în Arad, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în ianuarie 2019 un salariu lunar net de 3.700 de lei.

Un manager de magazin angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în decembrie 2018 un salariu lunar net de 4.950 de lei și tichete de masă de 300 de lei.

Auchan angajări

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.