Jachetele de dama sunt in trend toamna aceasta! Descopera cateva modele deosebite!

jachete dama

Nu esti deloc incantata de faptul ca s-a instalat toamna? Este normal sa te simti nostalgica atunci cand te gandesti la toata distractia de care te-ai bucurat vara trecuta, insa trebuie sa stii ca si toamna poate fi frumoasa, daca ai piesele de imbracaminte potrivite.

O garderoba diversificata poate face fericita orice femeie. Hainele rafinate, realizate conform dimensiunilor tale, te vor face sa te simti frumoasa, fapt care te va binedispune. De aceea, chiar daca nu esti cel mai mare fan al sezonului racoros, ar trebui sa-ti completezi dressingul cu piese vestimentare care sa te faca sa te simti bine in pielea ta!

De exemplu, din dulapul tau nu pot lipsi in aceasta toamna jachetele de dama de pe Dames.ro, un magazin online cu imbracaminte de calitate. Aceste haine au un aspect rafinat si sunt extrem de versatile, putand fi purtate atat cu o rochie sau fusta, cat si cu pantaloni. In plus, ofera un confort sporit si te protejeaza de frig.

Purtarea unei jachete dama te va ajuta sa obtii un look elegant, care cu siguranta nu va trece neobservat. Iata cateva modele pe care le gasesti in colectia acestui magazin online:

1. Jacheta de dama verde, lunga, imprimata cu model floral – 309 lei

Aceasta jacheta verde are un imprimeu digital sofisticat, care iti va oferi un aer rafinat. Este usor cambrata pe talie, asa ca iti va sublinia silueta, este captusita si are un sistem de prindere de tip mos si baba.

Mai mult decat atat, aceasta jacheta ofera confortul si lejeritatea unui sacou de lungime medie si poate fi purtata atat cu tinutele casual sau elegante de zi, cat si cu cele de seara.

2. Jacheta de dama bleu, lunga, imprimata cu model „nuferi” – 309 lei

In cazul in care iti plac jachetele de dama cu imprimeuri florale, trebuie sa iei in calcul si acest model. Este cambrat, asa ca iti va pune in valoare talia si silueta, si poate fi purtat atat toamna, iarna, cat si primavara.

jachete dama

Aceasta jacheta poate fi asortata usor cu bluze, camasi, topuri, rochii, fuste, pantaloni, dar si cu o pereche de jeansi la moda.

3. Jacheta de dama lunga, imprimata in nuante de mov – 309 lei

In colectia de toamna cu jachete de dama vei gasi si acest model deosebit. Este perfect pentru mersul la birou, intalnirile romantice, iesirile in oras cu prietenii sau chiar pentru mersul la evenimente. O rochie eleganta de seara combinata cu aceasta jacheta formeaza o tinuta demna de remarcat!

Pe Dames.ro exista zeci de modele care pot pune in evidenta frumusetea oricarei femei! Acest magazin online cu experienta iti pune la dispozitie o selectie diversificata de modele si culori si iti ofera posibilitatea sa le personalizezi gratuit in functie de dimensiunile si inaltimea ta. Nu va trebui sa platesti o taxa suplimentara ca sa ai modelul perfect pentru tine! In plus, si transportul este gratuit, indiferent care este valoarea comenzii tale. Prin urmare, ai ocazia sa comanzi jachete dama realizate din materiale de calitate superioara la un pret avantajos, fara alte costuri suplimentare!