Iohannis a acceptat demisiile lui Paul Stănescu și Lucian Șova

FOTO: presidency.ro klaus iohannis
FOTO: presidency.ro

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 3 ianuarie, decretele prin care a acceptat demisia celor 2 miniștri din Guvernul Dăncilă.

Klaus Iohannis a acceptat astfel demisia lui Paul Stănescu, viceprim-ministru și totodată ministru al Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice.

Celălalt ministru a cărui demisie a fost acceptată este Lucian Şova, ministrul Transporturilor.

Inițial, președintele nu a vrut să le accepte demisiile, iar Viorica Dăncilă a făcut o sesizare la Curtea Constituțională.

Conflictul dintre președintele Klaus Iohannis și premierul Viorica Dăncilă a fost rezolvat după ce Curtea Constituțională a decis că Iohannis trebuie să accepte demisiile celor 2 miniștri.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.