Iohannis: Am auzit că un infractor-șef a spus că reprezint interesele străine. Nasol

FOTO: presidency.ro klaus iohannis
FOTO: presidency.ro

Klaus Iohannis i-a dat o replică liderului PSD, Liviu Dragnea, care a declarat că președintele reprezintă interesele străine.

„Dau drumul la un post de știri și aflu acolo, un infractor șef, șeful infractorilor zice așa – că Iohannis reprezintă interese străine. Nasol.Hai să vedem cum e cu interesele. Dacă vorbim de educație, interesul românilor este să aibă o educație de calitate. Eu reprezint interesele românilor care vor educație. Reprezint români care vor autostrăzi.

Aud că sunt români care vor spitale. Pe PSD educația nu o interesează. Despre autostrăzi nu se mai vorbește. Educația, spitalele, autostrăzile nu sunt interesele PSD-ului. Iohannis reprezintă interesele străine PSD, dar reprezintă interesul românilor”, a declarat Klaus Iohannis, la Iași, acolo unde participă la Forumul Educației.

Președintele a mai spus că „PSD-istii vorbesc prostii despre summit, nu i-a invitat nimeni, pe bună dreptate”. „Guvernarea are alte priorități decât românii. România se confruntă cu numeroase obstacole care ne împiedică să folosim aceste proiecte europene”, a mai adăugat președintele.

În timpul mitingului electoral de la Galați, liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut un discurs extrem de dur la adresa președintelui Iohannis.

„Suntem europeni acasă la noi, nu numai în toate cele șase case furate de Iohannis la Sibiu. Iohannis a folosit acest summit, făcut cu bani mulți, pentru campania lui electorală, pentru interesele lui politice, și-a chemat stăpânii. Se plimba singur și nu îl băga nimeni în seamă. Asta e soarta slugilor. Sunt sigur că Iohannis a mai cerșit încă o sancțiune pentru România”, a declarat Liviu Dragnea în fața susținătorilor PSD.

Dragnea i-a mai atacat și pe președintele Franței și premierul Olandei. „Președintele Franței spunea că e îngrijorat de ce se întâmplă în România, și noi avem îngrijorările noastre, în fiecare zi mii de francezi sunt bătuți de jandarmi pe străzile din Paris”, a declarat Dragnea.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.