Învățătoare înregistrată când țipă și jignește elevii de clasa întâi: „Ce fel de părinţi ai tu? Ce fel de mamă?”

Foto: Facebook

O învățătoare de la o școală din Constanța a fost înregistrată în timp ce țipa la copiii de clasa întâi, îi jignea și îi amenința, relatează Știrile PRO TV.

Totul a ieșit la iveală după ce mama unei eleve a montat un sistem de înregistrare pe hainele fetei.

Iată câteva dintre jignirile adresate de femeie copiilor:

„Tâmpita pământului! Mi-ai lipsit o săptămână şi te-a apucat vânzoleala!”

„Ce fel de părinţi ai tu? Ce fel de mamă?”

„Du-te, mă, afară și dă-te cu capul de zid! Ce vrei afară? Bagă-te în bancă, că ai matematică. Doamne, ia-mă!”

Mai mult, învățătoarea îi și lovea pe elevi, inclusiv cu cărțile în cap, acuză Amelia, mama unei eleve: „De la bătăi cu cărțile în cap pentru că ți-ai uitat niște amărâte de fișe acasă, până la te pune pe tine să te lovești peste gură, te pune la colțul de rușine, te face strâmb, prost, tâmpit. Eu din decembrie, de când a fost un incident foarte urât când a lovit un băiețel cu palmele în cap pe 15 decembrie, am rupt orice fel de legătură cu dumneaei.”

Și fiica sa a fost jignită de învățătoare: „Ea, fiind doar pe numele meu, i se spunea că nu are tată, i se spunea ce fel de mamă ai tu, era făcută proastă că citește pe litere, nu citește foarte repede. Ei au ajuns la un asemenea nivel la care săracii copii spun dacă îi întrebi „cum a fost la școală?” spun că „a fost bine azi, nu ne-a bătut”.”

Învățătoarea este pensionară și a fost reîncadrată anul trecut în învățământ, din lipsă de personal. Potrivit gândul.ro, învățătoarea și-a dat demisia în urma apariției înregistrărilor în spațiul public.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.