Încă un specialist din domeniul medical pe listele PSD: Adrian Streinu Cercel

După ce Alexandru Rafila, șeful Societății Române de Microbiologie, a fost pus în fruntea listelor partidului pentru Camera Deputaților, PSD l-a cooptat și pe managerul Institutului ”Matei Balș” din Capitală, acesta fiind al doilea pe lista pentru Senat, după Gabriela Firea.

”Domnul profesor face un legământ în continuare cu românii şi dorim ca Parlamentul României să beneficieze de cei mai buni specialişti în lupta cu pandemia. Sunt ferm convins că această pandemie nu va trece în următoarea lună sau peste două luni, această luptă va fi de durată şi se va duce în primul rând şi legislativ, în Parlamentul Românei, să prevenim astfel de lucruri şi mai ales o răspândire la aceste dimensiuni, cum este în acest moment”, a susținut Marcel Ciolacu, liderul PSD.

Strategia celui mai mare partid din România de a-și curăța imaginea grav murdărită de nesfârșitele acuzații de corupție pare să fie cooptarea de experți din domeniul medical pe listele partidului.

„Ordinea pe liste este o decizie politică”, a mai spus Ciolacu.

Alegerile parlamentare sunt programate să aibă loc în primele zile ale lunii decembrie, asta dacă și situația epidemiologică din România, una îngrijorătoare în aceste zile, nu se va înrăutăți.

Streinu-Cercel a fost demis din funcția de președinte al Comisiei pentru managementul clinic și epidemiologic al COVID-19, după ce ar fi propus izolarea timp de mai multe săptămâni a persoanelor vârstnice.

Medicul a spus că scandalul demiterii sale a fost un caz clasic de fake news.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.