Imagini șocante într-o școală. Un elev a spart tabla cu o sabie

FOTO: Captură Digi24
FOTO: Captură Digi24

Un elev a fost filmat în timp ce distrugea tabla din clasă cu o sabie. Acesta era înconjurat de colegi care se amuzau și îl îndemnau să repete scena.

Tabla a fost spartă în mai multe locuri. Potrivit Digi24, cel mai probabil, scena s-a întâmplat într-o pauză, iar pe filmare nu se observă niciun profesor. Cel care a încărcat imaginile pe internet susține că totul s-ar fi întâmplat într-un liceu din Slatina.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, un elev din clasa a XI-a de la Liceul Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu” din Râmnicu Vâlcea a fost filmat în timp ce amenința o profesoară.

„Arătaţi-mi şi mie unde am greşit. Doamnă, sunteţi profesoară şi trebuie să-mi arătaţi unde am greşit. Citeşte acolo! Citeşte şi mie, arată ce-i greşit”, îi spune elevul cadrului didactic.

Atunci când profesoara îi spune că o să-i scadă nota la purtare, elevul îi răspunde: „Eu zic să te gândești mai bine! Da` mai citește o dată lucrarea”.

Profesoara îi atrage atenția să fie politicos și să nu mai folosească singularul.

„Ba vorbesc cum vreau eu! Mai citește o dată lucrarea! Să te vedem noi pe stradă când ieși din școală! Stai să vezi ce o bat când iese din școală!”, amenință elevul, adresându-se colegilor săi.

Tânărul este din localitatea Ocnele Mari, a rămas repetent în 2016 și a fost reînscris la liceu în acest an. Vineri dimineață a fost ridicat de polițiști de acasă și dus la audieri.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.