Adolescentă de 15 ani dispărută. Poliția face apel la cetățeni

iasmina roxana olariu
Foto: Poliția Română

Poliția Română face apel la populație pentru găsirea unei adolescente în vârstă de 15 ani din Arad – Iasmina Roxana Olariu – care a dispărut.

Roxana Olariu a plecat de acasă miercuri, 6 noiembrie, în jurul orei 11.30, și nu s-a mai întors la domiciliu, se arată pe siteul Poliției Române.

În momentul dispariției, fata de 15 ani purta o geacă cu glugă, de culoare kaki. Era îmbrăcată în blugi albaștri, iar în picioare avea ghete negre. De asemenea, ea avea asupra sa și un rucsac de culoare roz.

Iasmina Roxana Olariu – Semnalmentele fetei sunt următoarele:

 

– constituție atletică
– înălțime 1,65 cm
– greutate 60 de kilograme
– ochi căprui
– păr șaten vopsit blond până la nivelul umerilor

Cei care au văzut-o sau care dețin informații despre unde s-ar putea afla tânăra sunt rugați de Poliția Română să sune la numărul de urgență 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată secție de poliție.

iasmina roxana olariu
Foto: Poliția Română
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.