Great news! Nicicând nu a fost mai simplu să îți comanzi piese de motocultor și motosapă

Esti angajat in domeniul agriculturii si ai nevoie de utilaje performante, pentru a-ti desfasura activitatea la cele mai inalte standarde de calitate? Stai la casa si detii un teren pe care iti face placere sa il lucrezi uneori, din pura pasiune?

In ambele cazuri, dar si in multe altele, ai nevoie de unelte de ultima generatie, dar si de piese pentru motocultor sau motosapa. Pentru inceput, sa vedem care sunt diferentele dintre aceste doua tipuri de echipamente.

Motosapele sunt utilizate pentru activitati simple, precum maruntitul pamantului si aratul terenului moale. In general, ele sunt folosite pentru suprafete de lucru mici, de pana la 0,5 hectare, cu spatii mici intre randuri.

Tocmai din acest motiv, componentele unei motosape sunt mai firave decat piesele de motocultor si trebuie ingrijite cu mult mai multa atentie. Aceste motoutilaje dispun de o singura viteza, pot ara pana la o adancime de maximum 12 centimetri, insa sunt foarte usor de manevrat, gratie greutatii de maximum 60 de kilograme.

Pe de alta parte, motocultoarele sunt utilizate pentru terenuri foarte dificile si li se pot atasa numeroase accesorii, precum freze de pamant, bare de cosire, sape pentru cartofi, pluguri, masini de tuns gazonul, turbine de zapada, tocatoare de crengi, cultivatoare, semanatoare sau prese de balotat. Piesele de motocultor sunt mai rezistente, insa nici acestea nu trebuie fortate, intrucat se pot defecta.

Roco Piese, magazinul de drujbe, motocositoare, motoutilaje si scule electrice nr. 1 din Romania, are in oferta sa nu mai putin de 890 de piese de motocultor si motosapa. Acestea provin de la producatori renumiti la nivel international, precum Honda, Briggs & Stratton, Robin Subaru si Tecumseh.

Printre piesele de motocultor disponibile in oferta Roco Piese se numara adaptoare de carburator si pentru cabluri de acceleratie, ambielaje pentru generatoare, ambreiaje conice complete, ansambluri de acceleratie, aprinderi, axuri melcate, curele, intinzatoare, pinioane de bronz, rulmenti, simeringuri si multe altele.

Sa comanzi piese de motocultor si motosapa nu a fost niciodata mai usor. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi componentele care iti sunt necesare, sa le adaugi in cos si sa alegi modalitatea de plata: prin ramburs, prin transfer bancar sau online, cu cardul de debit sau credit.

O alta varianta, considerata de unii mai simpla, este sa apelezi la numerele de telefon disponibile pe site si sa intri in contact cu reprezentantii magazinului.

Indiferent ce piese de motocultor sau de motosapa ai alege, trebuie sa stii ca, la comenzi de peste 300 de lei, beneficiezi de livrare gratuita. In plus, daca esti atent, nu ai cum sa ratezi numeroasele promotii si oferte pe care Roco Piese le desfasoara constant, de-a lungul anului.

Honda, cele mai multe piese de motocultor

Desi multi cunosc acest brand japonez exclusiv pentru masinile pe care le produce, trebuie sa stii ca Honda realizeaza si motoare, dar si alte piese de motocultor si motosapa. Iata, in continuare, ce motoare gasesti la Roco Piese:

– GX 120 (4 cai putere);

– GX 160 – 200 (5,5 – 7 cai putere);

– GX 240 (8 cai putere);

– GX 270 (9 cai putere);

– GX 340 (11 cai putere);

– GX 390 (13 cai putere).

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.