Great news: aparate de aer conditionat 12.000 btu la preturi reduse!

aer conditionat 12000 btu

Vrei sa achizitionezi aparate de aer conditionat in locuinta? Produsele din aceasta categorie nu doar ca racesc incaperile intr-un mod eficient pe parcursul verii, insa te ajuta sa respiri un aer curat si sanatos. Iata 3 modele de aer conditionat 12.000 btu disponibile la oferta!

1. Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA + MUZ-DM35VA

Aceste aparate sunt apreciate in special pentru faptul ca raman silentioase. Mitsubishi Electric a adoptat toate caracteristicile pe care le ofera cercetarile avansate din acelasi domeniu si au creat un dispozitiv menit sa asigure un confort superior pentru utilizatori.

Astfel, nivelul de zgomot este redus la un minim de 22 dB. Poti programa pornirea si oprirea automata in intervale diferite de timp, dupa bunul plac. Acest lucru asigura un somn odihnitor si adaptarea produsului in functie de programul tau zilnic.

Seria MSZ-DM vine la pachet si cu alte beneficii. Spre exemplu, exista magneti permanenti, care asigura o buna eficienta energetica. Pe langa asta, motorul de la aceste aparate de aer conditionat 12.000 btu este confectionat in asa fel incat sa sporeasca fiabilitatea. Pretul de achizitie pentru un asemenea produs este de 2.290,00 RON, fiind aplicata o reducere de 115 RON.

2. Daikin Comfora FTXP35L + RXP35L

Daikin este prima companie din lume care a lansat pe piata aparate incarcate cu R32. Acesta este un agent frigorific care reduce consumul si respecta cerintele stricte impuse de noul regulament european. Tehnologia folosita include 5 tehnici diferite de tratare a aerului, care au un impact redus asupra mediului inconjurator. R-32 nu reprezinta niciun amestec, astfel incat nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la fenomenele legate de fractionare.

Functiile de pe multe aparate de aer conditionat de acest tip permit o umiditate redusa, fara sa existe variatii ale temperaturii interioare. Purificarea aerului elimina 97% dintre bacterii, impuritati si mirosuri, iar unitatile exterioare sunt elegante si robuste. Asadar, ele pot fi montate cu usurinta si pe un acoperis, o terasa sau un perete exterior.

aer conditionat 12000 btu

3. Inventor Nemesis Pro N2VO32-12

Gama Inventor Nemesis prezinta modulul US pentru wifi, care te ajuta sa profiti de beneficiile controlului de la distanta si sa reglezi temperatura folosind un smartphone sau o tableta. Agentul frigorific este acelasi cu cel de la Daikin, ceea ce inseamna ca stratul exterior de ozon ramane neafectat.

Clasa energetica A+ este cu pana la 50% mai mica in termeni de consum, fata de categoria C sau D. In plus, combinatia dintre filtrul electrostatic si cel fotocatalitic ofera o calitate superioara a aerului. Cu alte cuvinte, se elimina definitiv o mare parte din praf si microbi. Costul de achizitie pentru acest produs este de 2.660,00 RON, fiind disponibil la oferta.

De unde sa achizitionezi aparate de aer conditionat 12.000 btu?

Sistemele de climatizare de la un magazin online iti permit sa te bucuri de o tehnologie care asigura performante deosebite. In situatia in care nu stii exact care ar putea fi cea mai buna optiune, echipa de asistenta iti sta la dispozitie pentru a te ajuta sa iei aceasta decizie mai usor.

Fiecare model de aer conditionat 12.000 btu din oferta Vollmax vine insotit de garantie de la producator. Aceasta poate avea durata de viata variata si se aplica conform termenilor si conditiilor!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.