Great news: acum poti achizitiona modele de garduri metalice cu reduceri semnificative!

garduri metalice

Investitia in garduri metalice este una importanta, atat la propriu, cat si la figurat. In primul rand, ne referim la un produs care delimiteaza proprietatea privata, fie ca vorbim despre o casa, o cladire de birouri sau un teren, asigurand protectie si intimitate celor din interior. In al doilea rand, o astfel de achizitie este una de ordinul miilor, poate chiar a zecilor de mii de lei, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca faci o alegere inspirata, atat pe termen scurt, cat si pe termen mediu si lung. Tocmai de aceea, citind articolul in continuare, vei afla… vesti bune!

Furnizorul Virtuoso, care ofera romanilor, de peste 25 de ani, solutii profesioniste complete in domeniu si preturi absolut inegalabile, acorda reduceri semnificative la unele dintre cele mai apreciate modele de garduri metalice din oferta sa. Acestea pot fi consultate atat online, prin intermediul fotografiilor si randarilor de calitate, cat si fata in fata, in showroom-urile si depozitele brand-ului din orasele mari ale tarii. Fara alte introduceri, iata cateva exemple de produse, alaturi de pretul lor, precum si de principalele specificatii si caracteristici:

Garduri metalice (din aluminiu) Jaluzea – pret 1.650,53 de lei (redus de la 2.335,68 de lei)

Un model cu un design elegant, care transforma curtea casei intr-un spatiu de relaxare ideal. Datorita configuratiei speciale a panourilor, aerul circula in mod eficient, iar ventilatia este asigurata fara probleme. De asemenea, tinand cont de unghiurile de montare a lamelelor, vizibilitatea este asigurata din interior catre exterior, insa nu si vice-versa;

Garduri metalice Apollo 2.0 – pret 3.206,54 de lei (redus de la 3.687,52 de lei)

Aceste panouri au un design impunator si sunt inchise ermetic, protejand curtea de privirile indiscrete ale curiosilor si avand o rezistenta deosebita. Lamelele intrepatrunse confera gardului un plus de soliditate si creeaza aspectul unui perete din aluminiu uniform;

Garduri metalice cu placaj Artemis – pret 3.246,84 de lei (redus de la 4.155,96 de lei)

Nu in ultimul rand, panoul Artemis are un design prietenos, transmitand ideea de echilibru si creand o atmosfera familiara in interiorul curtii. Spatiul dintre lamele poate varia, in functie de preferintele beneficiarilor finali, acesta fiind stabilit cu ajutorul distantierelor.

garduri metalice

Cele trei modele enumerate anterior sunt rezistente la UV si orice conditie meteo, nu ruginesc si nu necesita revopsire. Mai mult decat atat, ele au un design atragator, sunt usor de manipulat, intretinut si asamblat (conform instructiunilor de montaj detaliate, oferite de catre Virtuoso in regim Do It Yourself, in format PDF). In plus, producatorul vine in ajutorul clientilor si cu transport gratuit la comenzi a caror valoare depaseste suma de 1.000 de lei (deci inclusiv cele de mai sus).

Pe langa garduri metalice, compania comercializeaza si: porti (auto batante, pietonale, autoportante, din WPC, articulate bi-fold, culisante la 90 de grade, telescopice); garduri WPC (din lemn compozit); balcoane; profile (stalpi, lamele, cadre); copertine pentru usa de la intrare; accesorii (manere, balamale, capace suport, feronerie). Toate aceste produse sunt de calitate UE, dispun de o garantie indelungata si sunt disponibile in stocuri masive.