Godină, despre Carmen Dan: „Vorbește ca tanti de la tarabă”

Marian Godină FOTO: Pagina personală de Facebook
Marian Godină. FOTO: Pagina personală de Facebook

Polițistul Marian Godină a criticat-o pe Carmen Dan și a calificat drept rușinos faptul că a folosit „decât” în loc de „doar” în declarațiile pe care le-a făcut marți dimineață.

„Până acum am decât informațiile pe care le cunoașteți și dumneavoastră (n.r. jurnaliști)”, a spus ministrul Carmen Dan.

„Cât de rușinos!!! Ministru de Interne în 2018 și vorbește ca tanti de la tarabă care îți vinde „decât” mere. Doamna ministru este aceeași care a zis „pronume”, în loc de prenume, aceeași care n-a avut nicio reacție la postarea unei colege de-a dumneaei în care era denigrată toată Poliția Română și aceeași care s-a arătat imediat iritată de explicațiile șefului Serviciului Omoruri în legătură cu modificările CP și CPP.

Cu toate astea, tot dumneaei este dezamăgită că nimeni nu face un pas în spate. Oare cine ar trebui să facă un pas în spate? „Decât” cine?”, scrie polițistul Marian Godină pe Facebook.

Ieri, polițistul Marian Godină a povestit că cineva i-a arătat profilul de Facebook al pedofilului și le-a transmit imediat mesajul anchetatorilor.

„Printre zecile de mesaje pe care le-am primit de la oameni care au vrut să ajute la prinderea autorului, s-a aflat și cel cu varianta corectă. Persoana îmi dăduse profilul de Facebook al celui pe care îl bănuia și îmi spusese că autorul lucrează la Brigada Rutieră.

Am zâmbit inițial, dar l-am luat totuși în serios când am verificat profilul și am văzut că semăna destul de bine. Am trimis mesajul pentru a ajunge la anchetatori după 7 minute din momentul în care l-am primit și am fost convins că merită luat în calcul. Asemănarea era destul de mare”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.