Gabriela Firea spune că Liviu Dragnea vrea să o anihileze

Gabriela Firea. Foto: PSD
Gabriela Firea. Foto: PSD

Gabriela Firea, primarul general al Bucureștiului, a declarat că Liviu Dragnea, liderul PSD, dorește să forțeze o ordonanță de urgență prin care să desființeze Capitala și să transforme cele șase sectoare în orașe distincte.

”Sunt primar general. Vreau să îmi închei bine activitatea de primar general și faptul că Dragnea vrea să desființeze Bucureștiul arată disperarea și că îmi recunoaște calitățile și își imaginează că nu poate să mă învingă decât luându-mi locul de muncă. Se spune că în viață, și în viața politică, niciodată să nu spui niciodată. Eu, în acest moment, vreau să închei bine mandatul de primar general”, a declarat Gabriela Firea, care ia în calcul și o posibilă candidatură la președiniție.

Primarul Capitalei, contestat aprig de o mare parte a bucureștenilor, spune că Liviu Dragnea a profitat de vizita ei în Japonia pentru a pune la cale un complot.

”Le-a spus că vrea să desființeze Bucureștiul. Prin OUG cele șase sectoare să devină orașe, ceea ce este anticonstituțional. Nu se poate modifica Legea fundamentală prin OUG. Nădăjduiesc că doamna prim ministru și miniștrii nu vor fi de acord cu o ordonanță care contravine Constituției. Dorește să mă anihilesze pe mine. Acest război a ajuns la absurd. Dacă ar putea m-ar anihila fizic”, a precizat Firea, la România TV.

”Mi s-a spus că se pregătește de asemenea o mazilire, că sunt calcule făcute, strategii, un întreg scenariu. Mi s-a comunicat că beneficiez de un tratament special, că nu vrea să mă excludă pentru că nu vrea să îmi ușureze viața, pentru că știe că am oferte de la alte partide, dar vrea să îmi curme cariera și să mă elimine de la organizația București și Ilfov”, a adăugat Firea.