Florin Cîțu vrea să fie șef peste liberali: ”Partidul are nevoie de un suflu nou”

FOTO: Gov.ro
FOTO: Gov.ro

Premierul Florin Cîțu și-a anunțat candidatura pentru președinția PNL, exprimându-și speranța că va reuși să îl învingă pe actualul lider al grupării politice – Ludovic Orban.

”Vă mulţumesc că sunteţi azi alături de mine, când fac acest anunţ important pentru partid, pentru România şi pentru mine. Am decis să mă înscriu pentru competiţia pentru preşedinţia Partidului Naţional Liberal”, a declarat Cîțu.

Premierul a adăugat că este un ”liberal convins”, adăugând, cu ușoară aroganță: ”Sunt un om care am trăit toată viaţa după principiile liberale. Le-am aplicat, le-am respectat, oriunde am muncit în lumea asta. Ştiţi foarte bine că doar liberalismul salvează România”.

”PNL are nevoie de un suflu nou, în același timp să ducă mai departe principiile liberale. Promisiuni auziți zilnic. Eu v-am obișnuit cu mai puține vorbe, mai multe fapte. Mă voi asigura că PNL va fi cel puțin 8 ani la guvernare. Vă spun că voi câștiga, nu există altă variantă și vă invit și pe voi, colegi liberali, să faceți parte din echipa câștigătoare.”, a mai declarat Florin Cîțu.

Alături de premier, la lansarea candidaturii acestuia, s-au aflat figuri importante ale liberalilor, precum Emil Boc, Rareș Bogdan, dar și miniștrii Raluca Turcan, Nicolae Ciucă și Lucian Bode.