Florin Cîțu și-a depus demisia din fruntea PNL

Florin Cîțu și-a anunțat demisia din funcția de președinte al PNL, după doar șase luni după ce a fost votat ca lider al liberalilor. Demisia vine în contextul în care foarte mulți lideri liberali i-au cerut să facă un pas în spate și se grăbesc să organizeze un congres PNL pentru a stabili cine este noul președinte.

„Aş fi vrut să îmi prezint demisia în faţa colegilor mei. Nu s-a putut, doar am înregistrat-o la partid. (…) Voiam să discutăm puţin şi despre acţiunile mele care au fost critiate în spaţiul public referitor la acest compromis cu PSD. Da, e adevărat, niciodată nu am fost confortabil cu acest compromis cu PSD.

Am avut dreptate, inflaţia creşte, dobânzile cresc. Toate vor avea efecte şi e păcat pentru că sunt măsuri care îii ajută pe români şi creşterea pensiilor, şi a salariilor, dar trebuie făcute cu cap”, a declarat Florin Cîţu, într-o scurtă declarație dată presei.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.